уторак, 16. децембар 2014.

UMESTO DOBRODOŠLICE

Poštovani ljubitelji odbojke, sa radom počinje blog pod nazivom NIŠKA ODBOJKA. Kao što sam naziv govori posvećen je svima onima koji prate i vole nišku odbojku, ali i odbojku i sport uopšte. Ako ste jedan/a od njih verujemo da ćete uživati.

Blog NIŠKA ODBOJKA zamišljen je kao mesto gde ćemo biti u prilici da komentarišemo aktuelna dešavanja, da se prisetimo svega onoga zanimljivog što je kroz istoriju pratilo odbojku u našem gradu. Jedan od ciljeva biće i da ovde zabeležimo sve ono što je promaklo medijima u njihovim izveštajima, ono što se desilo iza "kulisa", što se desilo na treningu, na putovanju, u svlačionici, jednom rečju sve ono što daje poseban pečat ili oplemenjuje neku priču. U jednom skorašnjem razgovoru o odbojci jedan od sagovornika je rekao imam puno podataka, izveštaja sa utakmica, slika, ali nedostaju mi anegdote kako bi priča bila potpuna. Neka ovo bude između ostalog i mesto na kojem ćemo prikupljati te "male priče" koje puno znače svima nama koji sa posebnom pažnjom partimo odbojku u Nišu.

Pozivamo Vas da budete ne samo pasivni posmatrači već da se aktivno uključite u rad bloga, kako svojim komentarima tako i svojim blogovima. Naime, svima koji to žele biće vremenom omogućeno da se uključe u rad bloga NIŠKA ODBOJKA. Ukoliko želite da napišete/saopštite nešto vezano za odbojku u Nišu, bilo da je u pitanju neka pohvala ili konstruktivna i dobronamerna kritika, da prokomentarišete neki meč ili drugi odbojkaški događaj, da sa svima koji vole odbojku podelite nešto iz svog odbojkaškog iskustva što je Vama ostalo u lepom sećanju možete nas kontaktirati na niska.odbojka@gmail.com

Svoje prve impresije možete napisati u komentarima na ovaj post, a pozivamo Vas i da svoj sud o postojanju bloga iznesete u anketi na sajtu.



Нема коментара:

Постави коментар