четвртак, 3. децембар 2015.

NIJE SRAMOTA IZGUBITI OD ŠAMPIONA

Odbojkaši Niša odigrali su još jednu dobru i borbenu utakmicu. Iako je rezultat bio 0:3, malo šta se može zameriti kada kao debitant u eliti izgubite od šampiona, beogradske Crvene Zvezde, na njenom terenu. Niš je u sva tri seta „bio u igri“ , a malo sportske sreće je nedostajalo da se dobije drugi set. Na kraju Crvena Zvezda – Niš 3:0 (25:20, 26:24, 25:22). Poraz, ali i čestitke protivnika na svemu prikazanom  ne samo na tom već i na svim dosadašnjim mečevima. Istog dana (petak 27.11.2015.) kada je utakmica odigrana održan je i žreb za četvrtfinale kupa Srbije. Voljom žreba u kupu će se ponovo sastati Niš – Crvena Zvezda. Još dve utakmice sa šampionom biće od velike koristi. Ako želiš da budeš šampion moraš da trčiš sa šampionom.
 
Kada govorimo o šampionima još jedan nekadašnji dolazi u subotu u halu Čair. Niš će od 17 sati dočekati ekipu Kleka. Protivnika sa kojim je i prošle sezone vodio veliku borbu za prvo mesto u Prvoj ligi. Svaka utakmica u Superligi je derbi pa tako i ova, na nama je da ispunimo tribine, pružimo bezrezervnu podršku i uživamo u spektaklu koji sledi. Budite na tribinama i navijajte. Kao mali uvod i podsetnik onoga što nas očekuje pogledajte video sa prošlosezonskog meča između Niša i Kleka.



ŽOK Student pretrpeo je još jedan poraz. Poraz koji je ostao u senci ostavki koje su podneli dosadašnji trener Žarko Stojadinović i dosadašnji predsednik Zoran Marković. Hoće li niški odbojkaški gigant i naš najuspešniji klub u dosadašnjoj istoriji uspeti da se izvuče iz krize pokazaće vreme pred nama. Student – As 0:3 (13:25, 18:25, 21:25).

Poput svojih koleginica iz Studenta i odbojkašice Millenniuma pretrpele su maksimalan poraz. Bolja od njih bila je ekipa Takovo-Zvezda Helios, a dostojan otpor pružile su samo u drugom setu. Millennium - Takovo-Zvezda Helios 0:3 (16:25, 24:26, 10:25). 

Millennium - Takovo-Zvezda Helios, 29.11.2015.

U narednom kolu Student gostuje prvoplasiranom Futogu, dok će Millennium dočekati FOK. Utakmica se igra u nedelju 06. Decembra u 17 sati u Sali OŠ Mika Antić. Dođite i podržite niške odbojkašice.

Нема коментара:

Постави коментар