среда, 14. јануар 2015.

ŠTA NAS OČEKUJE U 2015. GODINI

Odbojkaška 2015. godina u Nišu počeće u subotu 17.01.2015. utakmicom između odbojkaškog kluba Niš i OK Železničar iz Beograda, utakmica se igra u hali "Čair" od 15:30 sati. Dan kasnije u sali OŠ "Miroslav Antić" nastavlja se prvenstvo juniora, od 15 sati sastaju se Desetka i Niš.

Ova godina mogla bi da donese puno dobrih rezultata niškoj odbojci. Odbojkaši Niša i odbojkašice Millenniuma nalaze se na čelu Prve, odnosno Druge lige - Istok sa ambicijama da ostvare plasman u viši rang takmičenja. Grad Niš bi tako posle dugo vremena imao jednu ekipu u Superligi, a jednu u Prvoj ligi. Treba dodati da bi za nišku mušku odbojku to bio tek drugi plasman u elitu u istoriji.

Pored spomenutih klubova u borbu za što bolji plasman u Drugoj ligi - Istok krenuće i Ženski odbojkaški klub Student i Desetka kod seniorki, odnosno Desetka i Millennium kod seniora. Na kraju ali ne manje značajno imaćemo priliku da uživamo i u utakmicama Međuokružne lige Niša, kao i u utakmicama mlađih kategorija.

Ove godine Odbojkaški savez Nišavskog okruga obeležiće 50. godina postojanja. Biće to prilika za dodatnu afirmaciju odbojke u našem gradu. Nadamo se da će se na pravi način, u skladu sa finansijskim mogućnostima, i iskoristiti.

Nažalost ove godine nećemo niti u prilici da u hali "Čair" vidimo naše najbolje reprezentativce. To je ujedno i jedina negativna stvar na početku 2015. godine. 

Svim klubovima puno sreće u nastavku takmičenja i u ostvarivanju zacrtanih ambicija uz dodatnu želju da na tribinama bude što više publike.

Нема коментара:

Постави коментар